Amar ponovo žiri ostavio bez komentara !


Klikinte na slike sa strane i vitie magiju -------------------------------------->
PREGLEDA: 8134
I ove subote popularni Kakanjac Amar Jašarspahić Gile je publiku u studiju, ali i sve ispred malih ekrana nastupom u showu `Zvijezde Granda` potpuno oduševio svojom fenomenalnom izvedbom. Amar je pjevao pjesmu koju izvodi Haris Džinović `Ja više ništa nemam`, te tako tročlani žiri ponovo ostavio bez komentara. 
Amar ponovo žiri ostavio bez komentara !
Foto: Dado Vranj

U emisiji sa Amarom su bili i njegovi roditelji, a majka Nađa je i zapjevala, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom. Što se tiče izvedbe mladog pjevača sve je bilo besprijekorno i bez greške. Žiri se po ko zna koji put složio kako je Amar vrhunski pjevač, te veliko otkriće `Zvijezda Granda`. 
- ``Ti si vrhunski pjevač``, ``Sve je na svom mjestu``, ``Pjevaš pucački``, ``Odličan si, samo tako nastavi``, ``Pokazuješ pravi intelekt kada pjevaš`` - samo su neki od komentara koji su dovoljno objasnili kakav nastup je Amar imao večeras. 
Amar je na kraju baš kao uvijek, sasvim skromno izjavio kako je zadovoljan večerašnjim nastupom, a isto su rekli i njegovi roditelji koji nisu skrivali emocije. 
Share this post :

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Amar Jasarspahic Gile NOVOSTI! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger